Почетна Архива на вести Соопштение 20.3.2014
Соопштение 20.3.2014
Напишано од Kjeaja   
Недела, 16 Март 2014 19:10

Месната заедница Галичник закажува собир на галичани што ќе се одржи на 20.3.2014 (четврток) во 20:00 часот во просториите на факултетот за туризам и менаџмент (спроти т.ц. Лептокарија).

Дневен ред:

1. Извештај за 2013 година;

2. Разно;

Ве повикуваме да дојдете во што поголем број.

 
www.000webhost.com