Почетна
Соопштение
Напишано од Kjeaja   
Вторник, 08 Март 2016 13:48

* * * ВАЖНО * * *

Им се соопштува на сите галичани дека на 29.3.2016 (вторник) со почеток во 20 часот ќе се одржи собрание на МЗ „Галичник“ во просториите на Универзитетот за туризам и менаџмент (стара Народна техника), со следниот дневен ред:

1. Извештај за 2015 година;

2. Програма за 2016 година;

3. Разно.

* * *

Мијачка средба 2

Галичник.мк ве поканува на втората Мијачка средба, како можност галичаните да се видат со своите „соплеменици“ од останатите мијачки населби и од други места. Предвидени се богата програма и трпеза. Одговорно лице за контакт од Галичник е Аце Костиќ (телефон: 078 388 088).

 

 

Средбата е отворена и за сите пријатели на Мијаците и нивната култура, како и за сите љубители на убавата музика и трпеза. Повеќе детали за настанот може да видите на оваа локација.

 

 
www.000webhost.com