Почетна
Соопштение 31.5.2019
Напишано од Kjeaja   
Петок, 31 Мај 2019 16:32

Со огромно задоволство ве известуваме дека Советот на Месна заедница Галичник одлучи годинава на Галичка свадба, која ќе се одржи од 12 до 14 јули, ДА да речат, узда да стават, леб да замесат и коњ да јавнат Огнен Караѓозовски и Марина Петровска. Нека им е со среќа.

 
www.000webhost.com