Почетна Останати теми Упатство за користење
Упатство за користење

Најголем дел од функциите на овој site се достапни за секој посетител. Така, дури и неискусен “сурфач“ може да го користи за добивање информации.

Сепак постојат неколку делови од site-от, како форумите или анкетите (дозволен е еден глас на ден), кои се достапни само за регистрирани корисници. Овие делови се клучни за да се земе в предвид мислењето на еден корисник за теми кои го засегаат Галичник. Поради тоа предвидуваме дека посетителите од Галичник, како и оние кои го сакаат и почитуваат ова место, ќе бидат потенцијални кандидати за регистрација.

Обичен посетител може да се регистрира со пополнување на потребните полиња (корисничко име, email, ...) овозможено преку формата за најава. Тоа не значи дека посетителот ќе биде автоматски регистриран на site-от. Регистрацијата ќе се комплетира откако посетителот ќе добие известување по email и го следи упатството од содржината.

Ќеаја или некој друг администратор го задржуваат правото на исклучување на корисниците.

 
www.000webhost.com